REPARATII CAMIONETE si AUTOULTILITARE

PRODUCATORI PIESE
REPARATII CAMIONETE si AUTOULTILITARE

              

CAMIONEXPERT SERVICE efectueaza servicii profesionale de reparații pentru toate marcile de camionete și autoutilitare, de către echipe complete calificate în domeniu, cu ani de experiența în spate. Orice problema de funcționare legata de urmatoarele subansamble: sistem de direcție, suspensii, articulatii, cutie de viteza, ambreiaj...

              

CAMIONEXPERT SERVICE efectueaza servicii profesionale de reparații pentru toate marcile de camionete și autoutilitare, de către echipe complete calificate în domeniu, cu ani de experiența în spate. Orice problema de funcționare legata de urmatoarele subansamble: sistem de direcție, suspensii, articulatii, cutie de viteza, ambreiaj, diferentiale, cardane va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil, cu utilaje și scule de ultima generație.  

Ne străduim în permanenta sa oferim clientilor servicii de calitate, indiferent de probleme aparute autovehiculelor care trec prin service-ul nostru. Zi de zi ne străduim ca fiecare lucrare să fie realizata cu profesionalism, într-un timp relativ scurt, pentru ca toți clientii să fie mulțumiți de colaborarea cu service-ul nostru și să ne recomande mai departe.

More

REPARATII CAMIONETE si AUTOULTILITARE There are 8 products.

Subcategories

Showing 1 - 8 of 8 items
Showing 1 - 8 of 8 items